Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τεχνικό Γραφείο Κηπουρικής - 6973024708 - Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική. Κων/νος Μησιάλης MSc Δασοπόνος - Κηποτέχνης.

Το Τεχνικό Γραφείο Κηπουρικής παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για τον κήπο την βεράντα και την επιχείρηση. Το ειδικευμένο συνεργείο αν...

Συμβουλές για τα ανθισμένα φυτά

Τα ανθισμένα φυτά χρειάζονται καλό φωτισμό, μέτρια θερμοκρασία, λογική ατμοσφαιρική υγρασία, ομοιόμορφη υγρασία στο χώμα, και λίγη λίπανση περιστασιακά.  
Φωτισμός: Τα ανθισμένα φυτά χρειάζονται όλη την ηλιοφάνεια που μπορεί να βρεθεί στο σπίτι σας, ιδιαίτερα το χειμώνα. Τοποθετήστε τα κοντά σε ένα ανατολικό ή νότιο παράθυρο. 
Θερμοκρασία: Τα περισσότερα ανθισμένα φυτά μεγαλώνουν καλύτερα σε νυχτερινή θερμοκρασία 10-15 βαθμ.c, και θερμοκρασία ημέρας 18-25 βαθμ.c. Μην τα τοποθετείτε ποτέ κοντά σε θερμαντικά σώματα. Κρατήστε μακριά από ρεύματα αέρα. Κρατήστε την υγρασία του δωματίου όσο το δυνατό πιο υψηλή. Αυξήστε την υγρασία γύρω από το φυτό τοποθετώντας το σε ένα κασπώ ή μια ζαρντινιέρα γεμάτη με υγρή τύρφη.
Πότισμα: Επιθεωρήστε το χώμα καθημερινά και προσθέστε νερό όταν το χώμα είναι στεγνό στην αφή. Κατά το πότισμα το χώμα πρέπει να υγραίνεται μέχρι κάτω.
Λίπανση: Αν έχετε ανθισμένα φυτά περισσότερο από έξι ως οκτώ εβδομάδες, θα χρειαστεί να τους προσθέσετε λίγη τροφή ειδική για φυτά. Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες συσκευασίας του λιπάσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου