Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τεχνικό Γραφείο Κηπουρικής - 6973024708 - Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική. Κων/νος Μησιάλης MSc Δασοπόνος - Κηποτέχνης.

Το Τεχνικό Γραφείο Κηπουρικής παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για τον κήπο την βεράντα και την επιχείρηση. Το ειδικευμένο συνεργείο αν...

Κατάλογος Κηπουρικής 2017 (νέες υπηρεσίες)

Το νέο έτος αναβαθμίζουμε και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη αλλά και στον συνεργάτη μας.


Συντήρηση φυτών εσωτερικού χώρου 
Η υπηρεσία αυτή αφορά χώρους υποδοχής και γραφεία οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Κατά την επίσκεψη γίνεται μια εκτενής καταγραφή των φυτών και παρατηρείται η υφιστάμενη κατάσταση των φυτών και του χώματος της γλάστρας ή της ζαρντινιέρας. Μετά την καταγραφή  κόβονται από το φυτό οι ξερές άκρες των φύλων, λιπαίνεται, ψεκάζεται και αλλάζουμε την τύρφη της γλάστρας. Μετά την επίσκεψη μας το φυτό σας θα αποκτήσει καταπράσινα, λογχοειδή και διογκωμένα φύλα

Κοπή και απομάκρυνση αναρριχητικών φυτών (Κισσός, αγιόκλημα, πασχαλιά κ.α.)  
Τα αναρριχητικά φυτά μερικές φόρες ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα όρια τους και  προκαλούν πολλά προβλήματα ειδικά αν ζούμε σε οικοδομή. Με το πέρας του χρόνου μεγαλώνει και πνίγει τις βεράντες, τις πυλωτές ακολουθώντας μια πορεία που μπορεί να φτάσει μέχρι την ταράτσα. Σε αυτή την περίπτωση ο κισσός δεν είναι διαχειρίσιμος και όλες οι ενέργειες που κάνουν οι ιδιοκτήτες έχουν τοπικό χαρακτήρα κόβοντας με ένα απλό ψαλίδι λίγα κλαδιά που έχουν εισβάλει στη βεράντα. Το συνεργείο Captain_Gardens έχοντας μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί να απομακρύνει ολόκληρο το φυτό να το τεμαχίσει και να το πετάξει σε ειδικό χώρο χρησιμοποιώντας σκαλωσιά, ψαλίδι, ψαλίδι μπορντούρας και αλυσοπρίονα. 

Συντήρηση, καθαρισμός, ψεκασμός και κοπή φοίνικα και χαμέλοπα 
Τα φοινικοειδή γενικότερα για να είναι υγιή, να δείχνουν ωραία και να εντυπωσιάζουν τον ιδιοκτήτη αλλά και τον επισκέπτη πρέπει να δέχονται συστηματική συντήρηση τουλάχιστον 4 φορές τον χρόνο. Με το προγραμματισμό 4 επισκέψεων το χρόνο το συνεργείο κλαδέυει, ψεκάζει και λούζει τα δέντρα, τα λιπαίνει αλλά και ρυθμίζει το ύψος τους με αποτέλεσμα να έχουμε πάντα υγιή, όμορφα δέντρα στο ύψος που  θέλουμε. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου